Web DesignSnow Rocker
Website realizat pentru un client, un magazin online complex pentru articole sportive de iarna, specializat pe Snowboarduri si tot ce tine de acestea. Foloseste platforma CS-Cart una din cele mai bune si stabile de pe piata. Grafica facuta la comanda dupa cerintele angajatorului.

Web DesignMOVE IT Project
Website realizat pentru un proiect european Comenius, finantat din fonduri europene. Titlul proiectului este The Merchant of Venice in Education of Intercultural Tolerance si are ca scop combaterea rasismului si promovarea tolerantei intre membrii a 5 tari diferite. Website-ul este construit pe o platforma Wordpress avand tema si pluginuri construite special pentru acesta.

Web DesignCentrul Therapia Brasov
Centru de Remodelare Corporala Therapia Brasov. Website creat de la zero folosind un template indicat de client.

Web DesignRateHerFor.me
Online Rating System. Website creat de la zero. Interfata originala.

Web DesignGapp
Website personal creat in urma cu 4 ani in întregime in PHP folosind baze de date MySQL. Optimizat pentru orice browser web (inclusiv Internet Explorer). Conținut dinamic, panou de administrare, cont de utilizator propriu.

Web DesignePavo.net
Blog personal creat recent. Utilizează platforma Wordpress 3.2.1. Tema utilizata este creata integral de mine. Panoul de administrare puțin modificat. Plugin’uri dezvoltate de mine.

Web DesignBIXenon
Service profesional ce se ocupa cu vanzarea, montarea si instalarea farurilor de tip xenon.

Web DesignCanisa Ciobanesc German
Website de prezentare pentru Canisa aus dem Schessburg localizata in Brasov specializata in cresterea de caini din rasa Ciobanesc German.